top of page

Ervaring, opleiding & projecten

Project | 01
Kindercoach opleiding

Ik heb de post-hbo registeropleiding tot Kindercoach gevolgd aan de academie voor Psychodynamica, dit is een hoogwaardig opleidingscentrum voor Psychodynamische Therapeuten en Coaches in Nederland.

Tijdens deze opleiding heb ik geleerd kinderen, tieners en jongvolwassenen te coachen bij sociale-, emotionele- en gedragsproblemen. Met als belangrijk onderdeel hoe ouders hierin optimaal te begeleiden. De opleiding Kindercoach is geaccrediteerd door het CPION en de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Foto Kindercoach Diploma.jpg
Reacties & feedback
van coachees:

Luuk: “Je hebt me geholpen om minder snel boos te worden. Je luisterde goed naar mij en dat vond ik fijn. Ik vond het heel leuk met jou!”


Noah: “Dankzij Dievertje ben ik niet meer bang als ik ga slapen!”

Romey: “Dievertje heeft mij geholpen zonder luier te slapen!”

Moeder: “Ik ben onwijs blij met Dievertje en wat is het een lief en zacht persoon. Ze heeft mijn kinderen enorm geholpen met hun problemen. Ik ben haar enorm dankbaar!”🙏🏼

Project | 02
Coach tijdens 'Over de streep'

In november 2019 heb ik als coach het 'Who Cares?’ programma begeleid. Dit programma is gebaseerd op het tv programma ‘Over de streep’, met als doel om leerlingen met meer respect en begrip naar elkaar te laten kijken. Om zo meer bewustwording te creëren m.b.t. onderwerpen als, groepsdruk, pesten, ziekte & dood, andere culturen, homoseksualiteit, verslaving, geloof, arm & rijk, dik & dun.

Project | 03
Gelukskoffercoach

Als gelukskoffercoach ga ik samen met kinderen op ‘ontdekkingsreis’ naar waar het kind gelukkig en blij van wordt en hoe ze dit gevoel zelf kunnen beïnvloeden. Door opdrachten, spellen, theorie en fragmenten herken je waar je gelukkig van wordt en hoe je dit geluk kunt oproepen. Met als doel om kinderen positieve mentale bagage mee te geven; een koffer gevuld met eigen geluk.

shutterstock_559829731.jpg
Overige projecten
Training, cursussen,
scholing & projecten
shutterstock_635351252.jpg

Workshop Focussen voor kinderen

Een wereld vol mogelijkheden en kansen is fantastisch, maar voor veel kinderen lijkt het steeds lastiger om bij zichzelf te kunnen blijven. Er heerst onrust: het tempo, de verwachtingen en de prestatiedruk zijn hoog. Door o.a. de digitalisering wordt de aandacht gemakkelijker en sneller gericht op de buitenwereld dan op de binnenwereld. Je thuis leren voelen in en bij jezelf kan hierdoor te weinig aandacht krijgen, wat uiteindelijk onzeker maakt en…de zelftwijfel slaat toe. Een kind voelt dan niet dat het ergens onzeker van wordt, maar denkt te falen. Focussen kan je daarbij helpen en daar kan ik je kind bij helpen.

Cursus Karakterstructuren

In deze cursus heb ik inzicht gekregen in de verschillende karakters van kinderen en de kenmerken die daarbij horen. We hebben allemaal kinderlijke overtuigingen. Wanneer je die leert te ontdekken en inziet welke problemen er aan gekoppeld zijn, kun je blokkades doorbreken.

Van presteren tot burn-out bij pubers

Pubers hebben een druk leven met naar school gaan, huiswerk, sporten, buitenschoolse activiteiten, contact onderhouden met vrienden en social media. Wanneer ze naast dit alles ook nog de druk ervaren van het moeten presteren op alle vlakken, is het niet zo gek dat sommige te maken krijgen met een burn-out. Ik kan je helpen met vragen als: 'Hoe kun je dit vroegtijdig signaleren?', 'Is het te voorkomen?' en 'Hoe ga je er mee om?'

Training 'Pubers zijn leuk!'

In de puberteit gebeurt er van alles in je lichaam. Van een groeispurt, ontluikende seksualiteit, op hol geslagen hormonen en overactieve emoties tot aan extra gevoelig zijn voor risico’s, spanning en het opzoeken van grenzen. Ik kan je tips & adviezen geven wat de beste manier is om hiermee om te gaan.

bottom of page